Doelen voor: November 2016

November is al even bezig, sterker nog: november is alweer bijna halverwege. Toch is mijn hardloopmaand nog maar net begonnen, zoals je gisteren kon lezen in de friday favourites. In het kort: ik was drukker met de tentamens dan met rennen. Omdat deze week weer kon beginnen met trainen, ben ik ook pas deze week begonnen met mijn doelen. 

Slechts 1 🙂

Ja, ik heb echt maar een doel voor november. Geen minimum aantal kilometers, geen lange afstanden, geen gekke dingen. Nee, mijn doel van november wordt een gemiddelde pace die sneller is dan die van oktober. Dat is ten slotte wat ik wil bereiken op (redelijke) korte termijn: sneller worden. Ik zal daarom voor intervaltraining en tempolopen doen, en de lange afstanden laat ik even voor wat het is. Sterker nog, ik denk dat ik helemaal niet boven de 5k uit zal komen. 

Ik vind het een goed vooruitzicht om lekker op snelheid te trainen, want daarmee kan ik dat doel behalen wat ik uiteindelijk wil behalen: tijdens een (rustige) training 5k binnen de 30 minuten kunnen afleggen. Oke, heel stiekem droom ik wel over tijden rond de 27 minuten, maar of dat überhaupt haalbaar is weet ik niet. Voorlopig in ieder geval niet, en misschien wel nooit. We gaan het zien, ik ga het in ieder geval wel proberen! 

Wat is jouw doel voor november?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *