Hardloopdagboek: #29

Vorige week liep ik ondanks de ijzel weer twee keer hard, at ik heerlijke hamrolletjes, begon mijn Instagram-avontuur en meer!

Zoals ik al zei, ijzel. Nieuwleusen was zelfs op het journaal omdat het zo glad was. Niet dat daar ik anders niet achter gekomen was, want halverwege de voortuin viel ik al om, de bussen reden niet meer, en mijn afspraken buitenshuis moest ik helaas afzeggen. Nu kan ik niet ontkennen dat ik een extra vrije dag niet kon waarderen, maar achterlopen met van alles en afspraken missen vind ik echt niet leuk. Gelukkig heb ik thuis veel nuttige dingen gedaan, ik heb lekker blogposts getypt (en per ongeluk verwijderd, irritatiepuntje nummer 1) en mijn utopia-achterstand ingehaald.

Een groot voordeel van thuis zijn vind ik dat je veel meer keus hebt om te lunchen. Ik vind het soms lastig om gezonde lunches te maken die je ook nog eens mee kunt nemen, en ik had ook geen eten in huis voor mijn gebruikelijke roomkaas, ham en paprikawrap. Gelukkig at ik nu gewoon thuis en kon ik hamrolletjes met roomkaas maken. Die kon je ook nog eens op instagram zien, want daar had ik ze ook op gezet (tessa_ijmker).

Op school maakte ik een stembus, waar studenten konden stemmen of ze later mantelzorger zouden worden als het nodig was. Een deel zei nee, maar gelukkig is het overgrote deel hier wel toe bereid. Gelukkig maar, want we komen er echt niet meer onderuit! 

Hier begon mijn instagramavontuur mee. Deze foto publiceerde ik als eerst op instagram, en deze liet zien dat wij als enige 3 van de klas gemotiveerd genoeg waren om door de vrieskou op school te komen. En, omdat wij best trots op onszelf waren, moest dat ook even op de foto. 

En, omdat ik het niet kan laten foto's te publiceren van de cavia's: een mooie foto van Pixel die lekker aan het verse gras aan het peuzelen is. Lief toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *