Hardloopdagboek: #64

Een nieuwe maandag, een nieuwe week. Ik ging eindelijk weer naar school en rende daardoor maar 2 keer. Kijk je mee?

Maandag

Mijn week begon op maandag, nog voor 05.00. Je zou denken dat ik dan niet wakker te krijgen ben, maar ik was zelfs voor de wekker wakker. Iets met zenuwen? Nee joh! Ik sprong mijn bed uit, maakte mij klaar, en om half zeven stapte ik op de scooter. ’S Avonds was ik rond half 8 weer thuis, helemaal kapot van mijn eerste dag school. Wat een indrukken, en wat een lange dag. Ik hoef jullie vast niet uit te leggen: er werd niet gelopen. Om 21.30 moest ik ook alweer naar bed, want op dinsdag ging de wekker weer heel vroeg.

Dinsdag

Maar, gelukkig niet zo vroeg als maandag. Ik had namelijk een half uurtje extra, ik hoefde pas om 7.00 op de scooter te zitten. Pas, haha. Wat een woordkeus. Ik was wederom om half 8 thuis, maar hoefde niet zo laat naar bed. Toch besloot ik niet te lopen; ik was helemaal gesloopt en besloot mij daar aan toe te geven.

Woensdag

Woensdag hoefde ik pas om 13.00 op school te zijn, wat betekende dat ik pas om 10.15 van huis hoefde. Toch besloot ik niet te lopen, want Kay was jarig! Het zou zonde zijn om die dag dan weer helemaal van huis te zijn en daarom bleef ik ’s ochtends lekker thuis. Om 18.15 was ik alweer thuis, heel netjes vond ik zo.

Donderdag

Donderdag liep ik wel hard. Na zoveel dagen niet gelopen te hebben was ik daar ook wel weer aan toe. Maar, mijn lichaam dacht er heel anders over. Het enige dat snel ging die training was mijn hartslag, ik was niet vooruit te branden. Veel erger is nog dat ik het ook na 10 minuten heb opgegeven; volgende keer beter.

Vrijdag

Vrijdag was een relaxte dag, ik was nog steeds vrij van school en ik ging ook niet hardlopen. Het was zo’n dag waarop vooral veel achter de computer zat, wat leerde voor school en heel fanatiek was in een beetje aanmodderen.

Zaterdag

Zaterdag ging ik weer hardlopen, en mijn benen voelden als herboren! Vaak snap ik niet waar mensen op doelen als ze zeggen dat hun benen niet lekker voelen, maar als mijn benen juist wel heel lekker voelen dan valt het ineens wel op. Zaterdag was dus echt zo’n dag, en ik liep dan ook sinds lange tijd weer 5k. Jullie weten, ik ben bezig met een schema waarin ik maximaal 15 minuten per training doe. Maar.. nu zijn er vage plannen om in november de zevenheuvelenloop te gaan doen, en dan is meer kilometers een pre.

Zondag

Zondag was weer een rustdag. Na het feestje van zaterdagavond was dit een goede dag om lekker bij te komen. Morgen (voor jullie vandaag) ga ik fanatiek knallen, want dan heb ik voor ik naar school moet een intervaltraining van 45 minuten gepland. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *