Hardloopdagboek: #71

Er is weer een run om in het dagboek te zetten!

Donderdag

Na het laatste tentamen op woensdag kon ik op donderdag nog een klein beetje tijd vrijmaken om te gaan rennen. 4k, op rustig tempo. De laatste training was 1,5 week geleden en het werd dus ook echt wel een tijd die roest van m'n benen te rennen. Het was zelfs zo erg gesteld met mijn lichaam dat die 4k nog lastig waren ook! En ik liep nog wel rustig.. 

Ik nam dan ook gewoon af en toe een pauze, accepteerde dat het echt mijn eigen schuld is dat ik er weer zo aan toe ben. Mijn conditie verdwijnt gewoon ontzettend snel als ik een tijdje niet train en dat heb ik dan ook gemerkt. Gelukkig is het niet heel erg, opbouwen is iets wat ik leuk vind (en ik nu extra mag doen), en bovendien gaat het opbouwe naar een 'oud niveau' altijd veel sneller dan opbouwen naar een 'nieuw niveau'.

Tja, en verder heb ik nog geen trainingen te melden helaas! Ik heb nu echter een nieuwe periode, dus de kans dat ik weer meer tijd krijg om te trainen is wel groot. Gelukkig maar, dan kan ik jullie weer lekker lastig vallen met mijn verhalen šŸ™‚

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *