Motivatie op Maandag: Nieuwe rubriek op maandag

De maandag, je houdt ervan of je hebt er een hekel aan. Persoonlijk hoor ik bij de groep mensen die er wel van houdt. Oke, ik houd ook van uitslapen, en ben echt niet altijd even gelukkig bij het zetten van de wekker en het vroeg moeten slapen na de lange nacht ervoor. Maar goed, over het algemeen vind ik de maandag dus helemaal geen verkeerde dag. Ik zie maandagen namelijk echt als nieuwe kansen om het beter te doen dan de week ervoor. Bovendien is het hardlopen ook het allerfijnst op een maandag: mochten er dan de komende 6 dagen allemaal dingen in de soep lopen waardoor ik niet meer kan gaan, heb ik er toch mooi een training op zitten die week. 

Om de maandagen voor de haters wat draaglijker te maken en de liefhebbers nog meer te motiveren, heb ik een nieuwe rubriek in het leven geroepen. De komende weken verschijnt er iedere maandag een motiverend interview online, zodat jij (en ik) de week vol nieuwe motivatie kunnen beginnen. Want tja, soms heb je die motivatie gewoon even nodig. Zeker op de vroege maandagochtend. De nieuwe rubriek, Motivatie op Maandag, kent 2 onderwerpen: sport en voeding. De een zal iets motiverends zeggen over voeding, de ander over sport. Dit zal elkaar dan ook iedere week afwisselen. 

Ik ben druk op zoek naar motiverende mensen voor deze rubriek, dus mensen die echt voeding en/of sporten heel belangrijk vinden. Mocht jij nu een van die mensen zijn, schroom dan niet en laat hieronder even een reactie achter. Ik zal dan contact met je opnemen over het interview. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *