Personal: Ik ga verhuizen

Volgens mij heb ik het hier nog nooit genoemd, maar ik ben al een tijdje op zoek naar woonruimte. Het is inmiddels zover, ik heb woonruimte gevonden dat én ontzettend mooi is, én betaalbaar is, én nog niet is verhuurd. Dus: ik ga verhuizen. 

Uiterlijk 1 december krijg ik de sleutel van onze nieuwe woning. Onze inderdaad, want Kay en ik gaan dus samenwonen. Dit betekent dus dat ik gewapend met een stapel verhuisdozen de strijd tegen mijn spullen aan ga. Of ik die ook ga winnen, daar kom ik later op terug. Zodra wij de sleutel krijgen willen we gelijk aan de slag en verhuizen, dus dat betekent dat er ook nog vooruit gewerkt moet worden qua schoolwerk. Mijn doelstelling voor deze week is dan ook het leerwerk voor de komende 2 á 3 weken af te hebben. 

Maar goed, even terug naar de woning. Die woning staat in Ede, dichterbij school en dichterbij vrienden. Aan de rand van Ede, dichtbij de snelweg gaan wij een mooi huis betrekken die wij delen met een onderbuurvrouw. Met haar delen wij dan ook een grote achtertuin en schuur, de overige voorzieningen hebben we gewoon voor ons tweeën. Op eerste etage vind je een open keuken, een woonkamer, een klein balkon en een trap naar de tuin. Op de tweede etage vind je een gang, toilet, badkamer en slaapkamer (met inloopkast). Misschien is het leuk om eens een roomtour te maken, maar tot die tijd heb je in ieder een geval een idee. 

Dit leuke nieuws betekent dan ook dat ik in minder dan 2 weken de verhuizen moet plannen en regelen. Dat betekent spullen inpakken, oude meubels naar het grofvuil brengen, heel veel computer werk, nieuwe meubels regelen, een verhuisplanning maken en boodschappen doen. 

Ik heb er zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *