Personal: Welkom juni

Het is toch wat, we hebben net Oud & Nieuw gevierd en de we zitten nu alweer in juni. De afgelopen maanden zijn echt voorbij gevlogen, we leven ineens in de zomer (zo ongeveer dan) en ik realiseer me dat voor dat ik het weet we alweer Oud & Nieuw zullen vieren. Het gaat echt heel erg snel voorbij! Een goed moment om even terug te blikken op de afgelopen maanden dus..

Toen 2017 begon woonden wij net in Ede, voor het eerst samen. Ik heb dus echt een periode gehad waarin ik moest wennen aan huisvrouw zijn, maar ook aan het leven in Ede. Als ik ergens naar toe moest nam ik standaard de navigatie mee omdat ik gewoon nergens de weg weet. Gelukkig is dat nu anders, maar dat was heel erg raar. Bovendien vond ik het ook raar dat allemaal andere plaatsen nu dichtbij en ver weg zijn, ik beredeneerde nog steeds vanuit mijn eigen woonplaats. 

Daarnaast ben ik natuurlijk weer actief gaan bloggen. Aan het begin van mijn studie in september hield ik het bloggen nog wel vol, maar dat werd op een gegeven moment minder en toen de verhuizing eraan kwam redde ik het allemaal echt niet meer. Dat is nu dus weer anders, in mei had ik de challenge voor mezelf om elke werkdag een nieuwe blog te plaatsen. En dat heb ik gehaald! Die challenge heb ik nu niet echt meer, maar ik wil nog steeds proberen om vaak te bloggen. 

Afgelopen maand liep ik voor het eerst sinds lange tijd weer een hardloopwedstrijd (als je het verslag nog niet gelezen hebt, hij staat hier). Die liep ik in een voor mij heel mooie tijd en zorgt nog steeds voor een dikke grijns op mijn gezicht. Nu mag ik eindelijk een extra medaille boven mijn bed hangen! Dat is trouwens niet het enige dat is gebeurd op hardloopgebied: in plaats van een loopdip in mijn eentje heb ik besloten samen met een loopgroep te trainen. Wat een verandering, en wat is dat leuk!

Afgelopen maanden moest ik langzaamaan een beetje toewerken naar het tweede jaar van mijn studie. Dat betekent dat ik veel tijd heb gestoken in het kiezen van mijn vakken en weten wat ik wil. Dat is ondertussen gelukt, en als jullie dit lezen ben ik als het goed is net ingeschreven. Twee van de vakken van het volgende semester zijn verplicht, de andere plekken ga ik vullen met Spaans. Super leuk en leerzaam. 

In 2017 kochten we een nieuwe auto: de oude begon zoveel kuren te vertonen dat we toe waren aan vervanging. In plaats van Mitsubishi rijden wij nu een mooie, groene (groenachtige) Volvo. Een goede keus, mijn nieuwe beste vriend is stoelverwarming. 

De afgelopen weken hebben we allemaal feestdagen gehad. Nu ben ik sowieso wel vaak vrij van school, maar wat is het heerlijk om wat extra dagen vrij te hebben met Kay. We hebben dan ook lekker de scooter gepakt naar Arnhem, vaker een terrasje opgezocht, maar ook gewoon wat aangerommeld. In de zon zitten, barbecuen en heel af en toe wat nuttigs doen. Dat dus.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *