Run!: Waar ben ik mee bezig?

Ik ben natuurlijk wat minder gaan bloggen dan eerst, maar voor mijn gevoel ging ik wel op dezelfde voet verder qua blogposts. Tot ik mij laatst ik bedacht: jullie weten helemaal niet  meer wat ik aan het doen ben. De laatste update over mijn hardloopavonturen is alweer een hele tijd geleden. Tijd voor een nieuwe dus!

Zoals jullie weten ben ik pas verhuisd, daarvoor ging het lopen al even niet zo lekker meer. Ik heb een maandje aangemodderd, en door de verhuizing daarna een maand een niet gelopen. Dat was best een aanslag op mijn conditie, die ver te zoeken is. Daarom zijn mijn plannen niet zo spannend. Ik train niet voor een gave wedstrijd en ik ga geen pr's achterna. In plaats daarvan heb ik weer een schema gedownload die mij gaat helpen mijn conditie weer terug te krijgen. Dat is op dit moment het belangrijkste, daarna kan ik weer 'spannende' dingen gaan doen. 

Natuurlijk zijn er wel dingen die ik graag zou willen. Zo wil ik over een paar weken wel weer graag een 5k-wedstrijd doen, maar alleen als mijn conditie weer redelijk op peil is. Ik hoef geen pr te halen, maar eigenlijk wil ik dat wel. Ik wil dus wachten tot er weer een kans is om een pr te halen, zodat ik die wel na kan streven als ik mijn longen uit mijn lijf ren. Oke, ik wil dus gewoon een pr op de 5k. 

Daarnaast is in april de Cascaderun weer, maar of we daar aan mee gaan doen is nog even afwachten. Hij is 8k, een mooie afstand om voor te trainen. Niet te lang, niet te kort. 

Mijn doel is nu dus echt het terugkrijgen van mijn conditie en niet zozeer het lopen van een bepaalde tijd. Dat soort streverige doelen komen allemaal wel weer, als ik straks maar weer gewoon een eindje kan hobbelen. Dus, dit is waar ik mee bezig ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *