Win: Ik heb geen zin!

Ik kondigde het maandag al aan: vandaag zou er een heel leuke winactie online komen. Op initiatief van Amanda doe ik samen met 22 andere bloggers mee aan een super leuke All you need is bloggers for valentine bloghop. De kans is dan ook groot dat je via de blog Wendy’s life bij mij terecht ben gekomen.

Allereerst: welkom

Ten eerste wil ik graag alle nieuwe bezoekers welkom heten op mijn blog. Tessa IJmker is een lifestyle blog, waar ik onder andere schrijf over hardlopen, lekker eten en mijn leven als student. Leuk dat je er bent, en wat een goede timing! Er loopt sinds vandaag namelijk een hele leuk winactie waar je direct aan mee kan doen!

Bloghop

Mocht je inderdaad via Wendy bij mij terecht zijn gekomen, dan zit je nu in een bloghop. Dat wil zeggen dat je via een blog bij mij komt, en aan het eind van dit artikel zal ik je ook weer doorverwijzen naar een andere blog (die ook een winactie heeft). Zodra je weer bij de blog uitkomt waar je bent begonnen heb je de hele hop doorlopen, en hopelijk 23 prijzen gewonnen. Doe je mee?

De winactie

Maandag zei ik het al: vooral voor de mensen die van hardlopen (en hardloopblogs) houden is deze winactie super leuk. Ik ga namelijk het boek “Ik heb geen zin” van Annemerel De Jongh weggeven (klik hier voor de review van haar eerste boek: Live, Love, Run. Wat je moet doen om dit boek te winnen? Laat onderaan deze post even een reactie achter. Het maakt niet uit wat je zegt, als je maar reageert. Vul daarbij wel een echt e-mailadres in, anders kan ik geen contact met je opnemen. Geen zorgen, je staat niet op een mailinglijst, het is puur voor het reageren. Let op: deze winactie gaat in om 6.00 in de ochtend. Ben jij zo’n vroege vogel dat je al voor 6’en mijn blog zit te lezen. Kom dan later even terug.

Verder hoppen?

Heb je het wel naar je zin, zo in de bloghop? Mooi! Dan verwijs ik je graag door naar Ivette’s life, waar een nieuwe post -met winactie- op je staat te wachten. Zij zal je dan ook weer naar de volgende blogger doorverwijzen. Heel veel plezier!

Heb je niet gewonnen, maar wil je het boek “Ik heb geen zin” wel graag lezen. Hij is online gewoon te koop. Klik hier om gelijk naar de bol.com-pagina van Ik heb geen zin te gaan.

23 thoughts on “Win: Ik heb geen zin!

 1. Wauw…
  Zo leuk en ik volg de schrijfster van het te winnen boek op social media.
  Laat ik altijd reactie’s bij haar posts en video’s achter….
  Ik zou dus dolgraag het boek dat door haar geschreven is willen winnen..…
  Bl.,: chucky1012
  Twitter: @chucky1012
  Insta.: @chucky1012
  Fb.: Ike Hassankhan
  Em.: dots_223@hotmail.com
  Xoxo

 2. Leuke actie, ik doe graag mee! Haar vorige boek vond ik ook een aanrader, en deze staat nog hoog op mijn verlanglijstje 🙂

 3. Graag doe ik aan de verloting van dit schitterende boek mee, het is inderdaag iedere keer wanneer je je moet omkleden weer een gevecht en heb je bijna geen zin! Maar eenmaal buiten en op mijn fijne hardlopers dan geniet ik weer en voel ik me herboren! Even de kop los! Happy Valentine!

 4. Wat leuk een bloghop voor Valentijnsdag! Weet nog dat ik destijds bij de oud en nieuw bloghop ook meegedaan heb, heb toen heel wat leuke blogs ‘ontdekt’ die ik ben blijven volgen, dus ik ga ook dit keer weer het rondje. Natuurlijk hoop ik ook op een beetje extra geluk vergeleken met toen! 😉
  Maar goed, aangenaam om kennis te maken en ik doe natuurlijk graag mee aan de winactie! 😀
  Fijne dag!

 5. Wat een toffe actie! Ik zou graag het boek winnen, zodat ik eindelijk de motivatie kan vinden om weer te starten met hardlopen ❤️

 6. Oh wat een toffe prijs! Ik kan niet wachten totdat ik weer mag hardlopen na het herstel van m’n bevalling, tot die tijd lijkt je me heerlijk om erover te lezen 🙂

 7. Wauw…
  Super leuk want ik lees het blog dagelijks van de schrijfster van het te winnen boek en marathonloopster.
  Ook op haar y.t. k…….
  Dus doe ik heel graag mee 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *